top of page

TOIMITUSEHDOT JÄLLEENMYYJILLE

TILAUS JA TILAUSMÄÄRÄT

Tilaus tehdään sähköpostitse osoitteeseen tiina@kauneve.com tai yhteydenottolomakkeella.

Varastotuotteilla ei ole minimitilausmääriä. Uuden malliston ennakkotilauksissa ja tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilausmäärät sovitaan erikseen tuotekohtaisesti.

 

TUOTEHINNAT

Tuotteiden tukkuhinnat ilmoitetaan erillisessä hinnastossa euroina. Hintoihin lisätään alv 24%. Hinnastossa ilmoitetaan myös ohjeellinen vähittäishinta. Kauneve pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

 

MAKSUTAPA

Tilauksen maksutapana on ennakkolasku. Ennakkolaskun maksuehto on 14 vrk.

 

TOIMITUS

Tilaus toimitetaan ennakkolaskun suorituksen jälkeen Postin välityksellä. Pääkaupunkiseudulla voi erikseen sovittaessa toimitustapana olla kuljetus tai nouto.

Toimitusaika riippuu varastotilanteesta. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan viikon kuluessa. Uuden malliston ennakkotilaukset toimitetaan erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 4 viikkoa, mutta ilmoitetaan tarkemmin tapauskohtaisesti.

 

POSTI- JA TOIMITUSKULUT

Laskuun lisätään posti- ja toimituskulut tuotteiden painon perusteella Postin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. 

 

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja hyvin pakattu ja sen mukaan tulee liittää lähetyslista ja pankkiyhteystiedot mahdollista rahan palautusta varten. Palautuksesta tai vaihtosta tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostitse tiina@kauneve.com tai puhelimitse 040 7618138. Palautukset tulee lähettää halvimmalla mahdollisella tavalla.

 

VIALLISEN TUOTTEEN KORVAAMINEN

Jos toimitettu tuote on vioittunut, tuotteesta voi tehdä virheilmoituksen. Ilmoitus tehdään sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian tuotteen saapumisesta. Tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Mikäli tuote on vioittunut postituksen aikana, virheilmoitus tehdään Postiin.

 

LÄHETYKSEN SÄILYTYSAIKA

Mikäli vastaanottaja ei nouda lähetystä, säilytetään sitä saapumisviikon lisäksi 2 täytä kalenteriviikkoa Postin toimipisteessä, jonka jälkee lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan P ostin toimesta vain kerran.

 

YHTEYSTIEDOT

Kauneve / Tiina Taivainen

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

tiina@kauneve.com

Y-tunnus 2562165-5

 

bottom of page