top of page

TOIMITUSEHDOT

TILAUS

Tilaus tehdään Kauneven verkkokaupassa. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse tai puhelimella. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

 

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Hinnat ilmoitetaan euroissa verkkokaupassa. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24%). Kauneve pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Koska tuotteet ovat osin käsityötä, voi tuotteissa olla pieniä vaihteluita kuvien mallituotteihin verrattuna. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

 

POSTI- JA TOIMITUSKULUT

Laskuun lisätään posti- ja toimituskulut, jotka määräytyvät ostosten painon ja kohdemaan mukaan. Ostoskori laskee toimituskulut automaattisesti ja lisää tilauksen loppusummaan. Yli 100€:n tilaukset toimitetaan postikuluitta.

 

Normaali toimitus (Suomen sisäiset toimitukset) - kirje kotiovelle / paketti postiin

alle 100g            3,9€

yli 100g              6€

Paketin toimitus kotiovelle (Suomen sisäiset toimitukset) 15€

Nouto 0€

 

Toimitus muihin maihin (vaihtelee kohdemaan mukaan)

alle 100g            5€       

100g - 500g       8€ - 15€

yli 500g              15€ - 30€

 

Esim. pipot alle 100g, kaksi huivia alle 500g

 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutavoiksi voi valita Paypal-maksun, luottokorttimaksun tai ennakkolaskun (Manual Payment). Sähköpostitse ja puhelimitse tilattaessa maksutapana on ennakkolasku. Tilaus käsitellään noin yhden työpäivän aikana ja ennakkolasku lähetetään sähköpostitse. Ennakkolaskun maksuehto on 7 vrk. Ennakolaskun loppusummaan lisätään laskutuslisää 2€, joka ei näy verkkokaupan tilausvahvistuksessa. Tuotetta säilytetään 5 vrk laskun eräpäivästä. Mikäli tämän jälkeen tilausta ei ole maksettu, tilaus raukeaa. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa ja maksaa käteisellä noudon yhteydessä.

 

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Maksun kirjauduttua tilaus toimitetaan 5 arkipäivän kuluessa. Tästä poikkeavista viiveistä ilmoitetaan erikseen. Tilaus postitetaan 1. luokan kirjeenä tai postipakettina lähimpään Postin toimipaikkaan. Lähetys voidaan toimittaa myös haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Ilmoita tällöin "Viesti myyjälle" -kentässä pakettiautomaatin osoite. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa.

Toimitamme myös ulkomaille. Toimitusaika määräytyy kohdemaan mukaan. Euroopan alueelle tilaus toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa

1. luokan kirjeenä tai postipakettina Postin välityksellä. Euroopan ulkopuolelle tilaus postitetaan economy-lähetyksenä ja toimitusaika on vähintään 12 arkipäivää. EU:n ulkopuolisiin maihin toimitettaessa tilaaja vastaa kohdemaan mahdollisista tulli- tai veromaksuista.

Kauneve ei vastaa Postin kuljetuksen aikana kadonneista lähetyksistä.

Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla tai se on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla ja sovimme jälkitoimituksesta tai palautamme mahdollisesti jo maksamasi summan.

 

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Toivomme, että asiakkaamme tekevät harkittuja ostopäätöksiä ja voisimme välttää turhat palautukset. Kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja hyvin pakattu ja sen mukaan tulee liittää lähetyslista ja pankkiyhteystiedot mahdollista rahan palautusta varten. Palautuksesta tai vaihdosta tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostilla (tiina@kauneve.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet palautusta varten.

 

VIALLISEN TUOTTEEN KORVAAMINEN

Jos toimitettu tuote on vioittunut tai väärä, ilmoita asiasta sähkökostilla tai puhelimitse mahdollisimman pian tuotteen saapumisesta. Tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Mikäli tuote on vioittunut postituksen aikana, virheilmoitus tehdään Postiin. Kauneve ei vastaa Postin kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista.

 

LÄHETYKSEN SÄILYTYSAIKA

Mikäli vastaanottaja ei nouda lähetystä, säilytetään sitä pääsääntöisesti 7 vuorokautta Postin toimipisteessä, jonka jälkee lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan postin toimesta vain kerran.

 

YLIVOIMAINEN ESTE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai haitoista, emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

bottom of page