ULKOILUHAASTE & KUVAUSKILPAILU

Eristys on muuttanut melkein kaikkien meidän arkea. Kun tekemistä on vähän, ulkoilun ja yhdessä olon merkitys on kasvanut. Haluaisimmekin nähdä, miten juuri sinä vietät näitä hetkiä. Mistä nautit ja mikä saa sinulle hyvän mielen ja hengähdyshetken poikkeuksellisessa tilanteessa.

Samalla voimme jakaa näitä hetkiä ja hyvä mieltä seuraajillemme.

Lanseeraamme siksi ULKOILUHAASTEEN & KUVAUSKILPAILUN, joka on käynnissä yhtä kauan kuin poikkeusolot ja eristys! Kerro meille kuvalla tai videolla, mistä sinä nautit ulkoillessasi. Kilpailun voittaja saa ulkoiluun sopivan Kauneven tuotesetin,jonka sisältöön voi itse vaikuttaa.

Palkinnon arvo on noin 100€.

Osallistu seuraavasti:

  1. Lähde ulkoilemaan/luontoon ja etsi jokin mielenkiintoinen tai itsellesi mieluisa paikka.

  2. Ota kuva tai video tässä paikassa siten. Kerro kuvalla/videolla, mistä sinä nautit luonnossa ollessasi. Mitä teet tai mitä teette yhdessä perheesi kanssa ulkona tänä eristyksen aikana? Halutessasi voit pukeutua Kauneven tuotteeseen. Nauti luonnosta ja anna luovuutesi lentää!

  3. Lähetä kuva/video osoitteeseen: tiina@kauneve.com otsikolla KUVAUSKILPAILU. Kerro viestissä osallistujan nimi ja yhteystiedot sekä kuvan/videon yhteydessä julkaistava nimi tai nimimerkki. Lähettämällä kuvan/videon annat suostumuksen sen julkaisuun Kauneven some-tileillä ja verkkosivuilla. Voit myös osallistua julkisella Instagram-tilillä liittämällä kuvaan #kauneveulkoiluhaaste #kaunevekuvauskilpailu #kauneveulkoilu

  4. Kilpailu on voimassa 31.5.2020. asti.

  5. Parhaat kuvat/videot julkaistaan Kauneven Instagramissa, Facebookissa ja verkkosivuilla.

  6. Kilpailun raati koostuu Kauneven yrittäjästä jä hänen lapsestaan. Arvioinnissa painotetaan tunnelmaa, aitoa elämää ja luontoyhteyttä. Raadin lapsijäsen luultavasti arvostaa myös kekseliäisyyttä ja huumoria. :)

  7. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittokuva/video julkaistaan Kauneven medioissa.

 

Nauti luonnosta ja luovuudesta! Odotamme jo kuvianne ja videoitanne!

#kauneveulkoiluhaaste

0